Aku grodi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grodi un vāki

Mazjumpravas 5 k.1, Rīga, LV-1063
Grodi ., , stiklaplasts, stiklaplasta izstrādājumi, aku aprīkojums, aku produkti.

Guno M, SIA, Grodu ražotne, tirdzniecība

"Zvejnieki" , Zvārdes pagasts, Saldus nov. LV-3883
Par uzņēmumu:

SIA "GUNO M" viens no darbības virzieniem ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. Mūsu produkcijas klāstā ir aku grodi, putubetona bloki, bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, bruģakmens, keramzītbetona sienas bloki.

Pie mums var nokomplektēt un pasūtīt aku un kanalizācijas grodus, grodu pamatnes, vākus, augstuma regulēšanas gredzenus. Pēc jūsu vajadzībām tiek uzražots jums nepieciešamais produkts un piegādāts jums vajadzīgajā vietā un laikā.

Hydra Baltic, SIA

Ceriņu 8, Madona, Madonas nov., LV-4801
Kanalizācijas aku , grodu ierakšana. Hidroizolācijas izbūve ēkām, pamatiem.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

Kalnāju būvnieks, SIA

Kolna Ančupāni, "Kalnāji" , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4604
Ekskavatori, ekskavators, ekskavatoru noma, dīķu rakšana, meliorācijas darbi, aku grodi , ceļu būve, būvlaukumu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
grodi , aku vāki, dzelzsbetons, dzelzsbetona grodi , dzelzsbetona izstrādājumi, keramzīta bloki, hidroizolācija, , hidroizolācijas materiāli, grodi , dažādu izmēru grodi , bruģis, bruģa tirdzniecība, grodu, metīzi

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Uzņēmums ar stabilu reputāciju un pieredzi kopš 1991. gada. Betona aku grodi. Stiklinieku darbi.

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3d, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

MCA būve, SIA, Kanalizācijas serviss

Arāju 2, Jelgava LV-3003
Apraksts:

Asenizācijas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas novadā. Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus. Piedāvājam Bioloģisko attīrīšanas iekārtu apkopi, nosēdumu tvertnes atsūknēšanu, kanalizācijas un lietus ūdens cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtu.

Bioloģiskās kanalizācijas iekārtas apkope jāveic kā minimums reizi gadā!

Piedāvājam slēgt apkalpošanas līgumu un mēs visu izdarīsim Tavā vietā - izmazgāsim, izvedīsim visu lieko un, ja vajadzēs veiksim arī iekārtas remontu!

Poliurs, SIA

Ozolnieki, Saules 8, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts:

SIA "Poliurs" ir 1995. gadā dibināts uzņēmums, kas pamatdarbību veic divos galvenajos virzienos: 

✓ rūpnieciski izolētu cauruļvadu ražošana,    ✓ plastmasas cauruļu un dažādu profilveida izstrādājumu ražošana.

Uzņēmumā ir ieviestas starptautiskajiem ISO standartiem atbilstošas kvalitātes un vides pārvaldības sistēmas, regulāri tiek veikta ražošanas tehnoloģiju modernizācija un darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana. SIA "Poliurs" 25 gadu darbības laikā ir kļuvusi par uzticamu izolēto cauruļvadu piegādātāju siltumapgādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, Skandināvijā un Rietumeiropā.

Power Therm, SIA

Zasulauka 18a, Rīga, LV-1046
grīdu ierīkošana, saules kolektoru montāža, apkures sistēmas kolektoru komplektēšana, kanalizācijas aku

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Rankas Rori, SIA

"Lāčpavāriņi" , Rankas pagasts, Gulbenes nov., LV-4416
Apraksts:

Uzņēmums "Rankas Rori" veic kanalizācijas, ūdensvadu izbūvi un dažādu profilu zemes darbus. Kā arī ražo betona un dzelzsbetona izstrādājumus: grodi, vāki, pamatnes, sētu stabi un individuāli pasūtījumi. Celtniecības tehnika.

Rēzeknes meliorātors, SIA

Meža 17, Rēzekne, LV-4601
Meliorācija, aku grodi , ceļu būve, būvlaukumu izveidošana, ierīkošana, transporta pakalpojumi Rēzeknē